Lekker lezen

Je begint met het lezen van de strip. Je kan naar de volgende bladzijde door rechts op de knop te drukken of terug door links op de knop te drukken. Snap je een tekstballon niet? Klik dan op de tekstballon en je krijgt de vertaling. Als je een vraag moet beantwoorden, een oefening moet doen of woordjes moet leren dan moet je dit eerst doen voor je verder gaat.

Pauze?

Wil je even pauze nemen? Dat kan, als je bent aangemeld bent dan onthoudt het programma automatisch waar je bent en gaat de volgende keer door waar je gestopt bent. Ook maakt het niet uit waar je inlogt, op school, thuis of in de trein. Je moet natuurlijk wel internet hebben en de smartphone heeft wel een erg klein scherm.

Gebruik het toetsenbord

Maak de bediening extra makkelijk! Gebruik het toetsenbord in plaats van de muis. De bediening is simpel, voor de navigatie gebruik de pijltjes vooruit en achteruit. Selecteer het antwoord op een vraag door de pijltjes omhoog en naar beneden en selecteer met enter. Vraag de vertaling van een tekstballon op door een nummer 1 t/m 9 in te toetsen. Veel plezier!